Önnél kártevőirtást végeztünk.
Köszönjük a bizalmat.
Elégedett? Minden rendben ment?
Akkor csillagozzon és nyerjen!


Értékes ajándékot nyerhet, ha véleményezi cégünket a Google felületén.
Adjon 5 csillagot ha minden rendben ment.
Fél perc az egész. 🙂 😉

 Nyomjon rá az alábbi Google házikóra:

 

Minden ügyfelünk, aki 2019-ben értékeli cégünket a “Google cégem” rendszerben, automatikusan részt vesz nyereményjátékunkban.
Nem muszáj szövegesen értékelni, ha 5 csillaggal jelzi elégedettségét az is megfelelő. 🙂
Persze örülünk az elismerő szavaknak.
Ha elégedetlen volt cégünkkel, akkor annak megfelelően értékeljen, de kérjük ez esetben mindenképpen fogalmazza meg elégedetlenségének tárgyát – ezt megpróbáljuk javítani, korrigálni.

Sorsolást 2019. december 30-án, a “textfixer random choice” programmal végezzük, a sorsolásról videót készítünk, melyet megtekinthetővé teszünk itt. A szerencsés nyertessel a google profilján keresztül vesszük fel a kapcsolatot, a nyereményt futárszolgálattal juttatjuk házhoz, ingyenesen.

Választható nyeremények:
1. Horganyzott rókacsapda 35.000Ft értékben, mely egyéb kisállatok (nyest, görény, patkány, kisebb kutyák) befogására is alkalmas.

2. Rágcsálóirtó csomag  40.000Ft értékben: ez tartalmaz 5 db professzionális irtószerrel töltött patkányirtó etetőládát (mellyel az épület külső vonalát tudjuk védeni a rágcsálóktól), 20 db professzionális irtószerrel töltött egérdobozt, ezekkel épületünk belső védelmét biztosíthatjuk az egerek ellen, továbbá 2 db élvefogó egércsapda is része a csomagnak.

3. Állatbarát egércsapda csomag 40.000Ft értékben: ez tartalmaz 20db nagyméretű billenős élvefogó egércsapdát, továbbá szakemberek által használt tubusos egér attraktánst (egér számára különösen vonzó anyag). A termék használatával az egérfogás gyerekjáték, a befogott egér kültéren szabadítható.

 

A nyertes maga választhatja ki hogy mely ajándékra tart igényt !