[vc_row][vc_column][vc_column_text]


“Ipari minőségű élvefogó csapda, nagyméretű kutyák befogására”

Legerősebb kutyafogó csapda a piacon – akár 50kg-os kutyát is csapdázhat!
Nagytestű állatok befogására, országosan ingyen küldjük futárral!
Információ és megrendelés: 06-70/363-8179 és 06-20/363-8286


“Nagyméretű kóbor kutyák befogására”
Ipari kutyacsapda (150cm x 45cm x 75cm):
Kódneve: BESTIA

Kutya ellen csapda

Kutyacsapda nagytestű kutyák befogására – akár rottweiler méretű kutyák csapdázása is lehetséges.

Élvefogó csapda, nagyragadozók ellen.
Kompromisszummentes méret és minőség!

Ára: bruttó 69.900Ft.
A postaköltséget cégünk állja, országosan tetszőleges címre!

2020. augusztus 1-től ideiglenesen nem rendelhető a kutyacsapda, gyártási nehézségek miatt.
Dolgozunk a megoldáson, köszönjük a megértést!

A kutyacsapda tömege 40kg, mozgatásához két ember szükséges.

Raktárkészletet a nagy méret miatt nem tartunk, megrendelés esetén egyedileg gyártjuk le Önnek a csapdát, 1 héten belül. Saját gyártóbázisunk készíti a csapdát, vásárlásával hazai munkahelyeket támogat.

A kutyacsapda magyar termék, nem kínai silány minőség!

A nagyméretű befogó csapda alkalmas kutya, vagy egyéb nagyobb méretű házi kedvenc szállítására is (kiállításra, állatorvoshoz stb), nem szükséges külön kutyaszállító box vásárlása.

Kutyacsapda videó:

Kutyacsapda csalétek:

Bármilyen hús, vagy füstölt húsféle megfelelő, de akár száraz kutyatáp is megfelelő.

A kutyacsapda tartós kültéri használatánál olyan csalétket célszerű választani, mely tartósan ellenáll az időjárásnak, és tartósan megőrzi vonzó hatását. A friss húst gyorsan beköpik a legyek, sőt a hangyák is megmásszák. A füstölt termékek tartósabbak, illatuk miatt általában fogósabbak is. Állateledel boltokban kapható füstölt marhagége is javasolt, ez igen tartós és fogós kutyacsapda csali.

A kutyacsapda téli használatánál mindig tegyünk a csapda aljzatára olyan anyagot, mely elfedi a fémet(föld, forgács, fűrészpor). A befogott kutya fagyási sérüléseket szenvedhet, ha a fagyos fémlemezen kell órákig ácsorognia.

A kutyacsapda nyári időszakban történő felállítását árnyékos helyen végezzük, vagy fedjük el (álcázzuk, árnyékoljuk) a fémrácsot a téli csapdázással megegyező módon. Az acél könnyen átmelegszik a tűző napon, a forró rácsok közé az ebek nem szívesen sétálnak be.

A kutyacsapda fogóterében biztosítsunk friss vizet a becsapdázott állatnak, főleg akkor ha hosszú ideig nem tudjuk megoldani az elszállítását.

Miért a “BESTIA” a legjobb kutyacsapda?

  • A csapda anyaga 3.5mm vastag acélrács! Ez nem egy kispályás ketrec!
  • Egyoldalas működés – így érjük el a nagy aktív csapda hosszúságot, miközben a ketrec nem lesz drabális és szállíthatatlan.
  • 75cm magasságával, továbbá 150cm aktív hosszával az igazán nagy kutyák elfogására is tökéletesen alkalmas eszköz.
  • A kutyacsapda alkalmas róka, és egyéb nagyragadozók (aranysakál, farkas) leküzdésére is.

Újdonság 2020-ban! Kutyacsapda zárható kivitelben is.

Önkormányzatok közterület felügyelői és állatmentő szolgálatok egyaránt fordultak cégünkhöz azzal az igénnyel, hogy kulccsal zárható kutyacsapdát gyártsunk számukra. Először nem értettük hogy mi szükség van erre, de kérdésünkre elmondták. A közterületen felállított kutyacsapdából a járókelők rendszerint kiengedik a befogott kóbor ebet, mielőtt az önkormányzat megbízottja elszállítaná. Ezen nem segített a figyelemfelkeltő cédula (“NE ENGEDD KI A KUTYÁT A CSAPDÁBÓL!”), mindig volt olyan ember aki hibásan értelmezett állatbarát megfontolásból kiszabadította a kártékony kóbor ebeket. Folyamatosan persze nem állhat a közterületes a csapda mellett, ezért kellett a zárható megoldás. Nagyon fontos, hogy a kutyacsapda túloldalának csúszóajtaját is lakattal rögzítsük le. Ennek hiányában az állatot a túloldalról fogják kiengedni. Közterületre helyezett kutyacsapda esetén érdemes magát a szerkezetet lánccal rögzíteni (kerítéshez, villanyoszlophoz, stb), mert egyébként ellophatják a csapdát. Ez jellemzően akkor történik meg, amikor még a csapda üresen felállítva áll. Ha már a csapdában kutya ücsörög, olyankor már nem jellemző a lopás, főleg akkor nem ha nagytestű az állat. Tehát a folyamatos és eredményes csapdázáshoz a kutyacsapdát három ponton kell zárni: a csapóajtón a kulcsos zárszerkezettel (ez automatikusan zár, az ajtó lecsapódásakor), a csapda zuhanóajtaját lakattal a rácshoz fixálni, továbbá lánccal a csapdát fix tárgyhoz lopás ellen.

Az illetéktelen által való szabadítást kulcsos zárszerkezet gátolja.
A kulcsos zárszerkezettel való gyártás felára 10.000Ft.

Zárható kutyacsapda

Kutyacsapda kulcsos zárszerkezettel.

Kutyacsapda extra

Kutyacsapda professzionális felhasználásra.


Kutyacsapda, információs táblatartó egységgel szerelve (+ 5000Ft ):
Önkormányzatok és vadásztársaságok jelezték felénk, hogy közterületre telepített kutyacsapdák esetén szükség lenne egy táblatartó egységre, melyen a csapdázás alapvető információit tudják feltüntetni. Például: “Kihelyező intézmény neve, címe. Befogás esetén kérjük hívja az alábbi számot. Ne nyúljon a csapdába, ne etesse és ne engedje ki az állatot”

Kutyacsapda információs tábla
Kutyacsapda információs tábla videón: https://www.youtube.com/watch?v=2aPHbop1Kls

Az A4-es papírt javasoljuk genotherm tasakba (szakszóval bugyiba) helyezni, úgy nem ázik el.

Kóbor kutya csapda, rókacsapda, aranysakál csapda, farkascsapda.

Megrendelésüket az info@agrohydro.hu címre küldjék el, a csapda felszereltségének megjelölése mellett:

Áraink 2020-ban:

Kutyacsapda festett: 64.900Ft
Kutyacsapda horganyzott: 74.900Ft (jelenleg nem elérhető)
Rendelhető extrák:
zárszerkezet: + 10.000 Ft
információs tábla: + 5000 Ft

Cégünk Magyarország teljes területén átvállalja a futárköltséget!
A termékből raktárkészletet nem tartunk, a gyártás a vevő egyedi kérésére történik, ezért a vásárlástól való elállás joga nem gyakorolható.
Megrendelését követően a kutyacsapdáról utalós számlát állítunk ki, melyet e-mail címére küldünk. Az összeg beérkezésekor gyártjuk készre a csapdát, a kért felszereltséggel, majd futárral küldjük a rendeltetési helyre. Ha a kiküldés címe eltér a számlázási címtől (például önkormányzat rendeli a helyi állatmenhely részére), akkor kérjük adja meg a kiküldés címét is külön.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]