Kérjen tanácsot vagy árajánlatot e-mailben: info@agrohydro.hu

Kutyacsapda

Ipari minőségű élvefogó csapda, nagyméretű kutyák befogására

Legerősebb kutyafogó csapda a piacon – akár 50 kg-os kutyát is csapdázhat!

Nagytestű állatok befogására, belföldre bárhová futárral küldjük!
Információ és megrendelés:

Ipari kutyacsapda (150cm x 45cm x 75cm) nagyméretű kóbor kutyák befogására

Kódneve: BESTIA

Kutyacsapda nagytestű kutyák befogására

Élvefogó csapda, nagyragadozók ellen.

Kompromisszummentes méret és minőség!

Ára: bruttó 128.900 Ft.
A szállításra kérje aktuális ajánlatunkat, illetve csemői lakatos üzemünkben átvehető személyesen. A kutyacsapda tömege 40kg, mozgatásához két ember szükséges. Raktárkészletet a nagy méret miatt nem tartunk, megrendelés esetén egyedileg gyártjuk le Önnek a csapdát.

A gyártási idő 2-4 hét. Saját gyártóbázisunk készíti a csapdát, vásárlásával hazai munkahelyeket támogat. A kutyacsapda magyar termék, nem kínai silány minőség!

A nagyméretű befogó csapda alkalmas kutya, vagy egyéb nagyobb méretű házi kedvenc szállítására is (kiállításra, állatorvoshoz stb), nem szükséges külön kutyaszállító box vásárlása.

Kutyacsapda videó

Kutyacsapda csalétek

Bármilyen hús, vagy füstölt húsféle megfelelő, de akár száraz kutyatáp is megteszi.

A kutyacsapda tartós kültéri használatánál olyan csalétket célszerű választani, mely tartósan ellenáll az időjárásnak, és tartósan megőrzi vonzó hatását. A friss húst gyorsan beköpik a legyek, sőt a hangyák is megmásszák. A füstölt termékek tartósabbak, illatuk miatt általában fogósabbak is. Állateledel boltokban kapható füstölt marhagége is javasolt, ez igen tartós és fogós kutyacsapda csali.

A kutyacsapda téli használatánál mindig tegyünk a csapda aljzatára olyan anyagot, mely elfedi a fémet(föld, forgács, fűrészpor). A befogott kutya fagyási sérüléseket szenvedhet, ha a fagyos fémlemezen kell órákig ácsorognia.

A kutyacsapda nyári időszakban történő felállítását árnyékos helyen végezzük, vagy fedjük el (álcázzuk, árnyékoljuk) a fémrácsot a téli csapdázással megegyező módon. Az acél könnyen átmelegszik a tűző napon, a forró rácsok közé az ebek nem szívesen sétálnak be.

A kutyacsapda fogóterében biztosítsunk friss vizet a becsapdázott állatnak, főleg akkor ha hosszú ideig nem tudjuk megoldani az elszállítását.

Kutyacsapda

Miért a “BESTIA” a legjobb kutyacsapda?

  • A csapda anyaga 3 mm vastag acélrács! Ez nem egy kispályás ketrec!
  • Egyoldalas működés – így érjük el a nagy aktív csapda hosszúságot, miközben a ketrec nem lesz drabális és szállíthatatlan.
  • 75cm magasságával, továbbá 150cm aktív hosszával az igazán nagy kutyák elfogására is tökéletesen alkalmas eszköz.
  • A kutyacsapda alkalmas róka, és egyéb nagyragadozók (aranysakál, farkas) leküzdésére is.

Kutyacsapda professzionális felhasználásra.

Kutyacsapda professzionális felhasználásra

Újdonság 2022-ben! Kutyacsapda zárható kivitelben is.

Önkormányzatok közterület felügyelői és állatmentő szolgálatok egyaránt fordultak cégünkhöz azzal az igénnyel, hogy kulccsal zárható kutyacsapdát gyártsunk számukra. Először nem értettük hogy mi szükség van erre, de kérdésünkre elmondták. A közterületen felállított kutyacsapdából a járókelők rendszerint kiengedik a befogott kóbor ebet, mielőtt az önkormányzat megbízottja elszállítaná. Ezen nem segített a figyelemfelkeltő cédula (“NE ENGEDD KI A KUTYÁT A CSAPDÁBÓL!”), mindig volt olyan ember aki hibásan értelmezett állatbarát megfontolásból kiszabadította a kártékony kóbor ebeket. Folyamatosan persze nem állhat a közterületes a csapda mellett, ezért kellett a zárható megoldás. Nagyon fontos, hogy a kutyacsapda túloldalának csúszóajtaját is lakattal rögzítsük le. Ennek hiányában az állatot a túloldalról fogják kiengedni. Közterületre helyezett kutyacsapda esetén érdemes magát a szerkezetet lánccal rögzíteni (kerítéshez, villanyoszlophoz, stb), mert egyébként ellophatják a csapdát. Ez jellemzően akkor történik meg, amikor még a csapda üresen felállítva áll. Ha már a csapdában kutya ücsörög, olyankor már nem jellemző a lopás, főleg akkor nem ha nagytestű az állat. Tehát a folyamatos és eredményes csapdázáshoz a kutyacsapdát három ponton kell zárni: a csapóajtón a kulcsos zárszerkezettel (ez automatikusan zár, az ajtó lecsapódásakor), a csapda zuhanóajtaját lakattal a rácshoz fixálni, továbbá lánccal a csapdát fix tárgyhoz lopás ellen.
Kutyacsapda kulcsos zárszerkezettel.
Újdonság 2020-ban! Kutyacsapda zárható kivitelben is.

Az illetéktelen által való szabadítást kulcsos zárszerkezet gátolja.
A kulcsos zárszerkezettel való gyártás felára 20.000Ft.

Kutyacsapda, információs táblatartó egységgel szerelve (+5000 Ft)

Önkormányzatok és vadásztársaságok jelezték felénk, hogy közterületre telepített kutyacsapdák esetén szükség lenne egy táblatartó egységre, melyen a csapdázás alapvető információit tudják feltüntetni. Például: “Kihelyező intézmény neve, címe. Befogás esetén kérjük hívja az alábbi számot. Ne nyúljon a csapdába, ne etesse és ne engedje ki az állatot”

Az A4-es papírt javasoljuk genotherm tasakba (szakszóval bugyiba) helyezni, úgy nem ázik el.

AGROHYDRO kártevőirtás – Budapesten és Pest megyében kiszállási díj nélkül és kedvezményes árakkal dolgozunk!

Kóbor kutya csapda, rókacsapda, aranysakál csapda, farkascsapda.

Megrendelésüket az info@agrohydro.hu címre küldjék el, a csapda felszereltségének megjelölése mellett:

Áraink 2023-ban:
Kutyacsapda festett: 128.900Ft
Rendelhető extrák:
zárszerkezet: + 20.000 Ft
információs tábla: + 5000 Ft

A termékből raktárkészletet nem tartunk, a gyártás a vevő egyedi kérésére történik, ezért a vásárlástól való elállás joga nem gyakorolható.
Megrendelését követően a kutyacsapdáról utalós számlát állítunk ki, melyet e-mail címére küldünk. Az összeg beérkezésekor gyártjuk készre a csapdát, a kért felszereltséggel.

További termékeink

AGROHYDRO Élvefogó csapdák – Nyestcsapda

Nyestcsapda

Ipari minőségű élvefogó nyestcsapda. Erős rács, dupla ajtó záró mechanika.

AGROHYDRO Élvefogó csapdák – macskacsapda

Macskacsapda

A legerősebb ketrec a piacon, nagytestű kandúr macskák befogásához is!

AGROHYDRO Élvefogó csapdák – Rókacsapda

Rókacsapda

Élő csalétekkel is működik, ezzel az óvatos rókák csapdázása is megoldott.