” Prémium rókacsapda – ez biztosan megfogja a rókát! “

Egyedülállóan masszív ketrec a piacon – ipari fémrácsból készítjük a csapdát!
Különösen nagy aktív csapdahossz, kifejlett róka is biztonsággal csapdázható.
Élő csalétekkel is működik, ezzel az óvatos rókák csapdázása is megoldott.
EZ A LEGFOGÓSABB RÓKACSAPDA! INGYEN POSTÁZZUK!

Rókacsapda információ és megrendelés: 06-70/363-8179 és 06-20/363-8286


Rókacsapda kivehető csalétek rekesszel.
Ipari élvefogó csapda (150cm x 30cm x 35cm):

Rókacsapda ára: bruttó 32.000Ft.


3 vagy több darab rendelése esetén kedvezményt adunk.
A futárköltséget előreutalás esetén cégünk állja, országosan tetszőleges címre!

ÚJDONSÁG!
A rókacsapda rendelhető HORGANYZOTT kivitelben is. Ez a cinkfürdős felületkezelő eljárás egy extra tartós bevonatot ad a szerkezetnek, hosszú évekkel később is újszerű lesz a rókacsapda. A horganyzott kivitel iránti igényét jelezze a megrendelésnél, 3000Ft-os felárat számolunk fel az extra felületkezelésre. Főleg tartós kültéri használat esetén javasoljuk a horganyzott rókacsapda használatát, mert a felületkezelés ezen módja rendkívül tartós védelmet ad ketrecünknek a környezeti hatásokkal szemben. Horganyzott rókacsapda rendelése esetén jelentősen hosszabb gyártási idő lehetséges – érdeklődjön telefonon!

A kisebb, olcsóbb rókacsapda nem jó?
A hazai webshopok kínálatában felbukkannó, 100-120 centiméteres, rókacsapda megnevezéssel árult ketrecek csak macska befogására alkalmasak (de a nagyobb kandúrok esetén már rezeghet a léc). Miért is? Mert a kétoldalas működtetés felezi az aktív csapdahosszt, és a csapda feléből leszámítjuk a taposó szélességét, kb 50cm fogóhossz marad. Ez a hossz nem elég a róka befogásához. A csapdába osonó ravaszdi hátára fog csapódni az ajtó, az állat gond nélkül fog kihátrálni a csapdából.

A mi 150cm-es rókacsapdánk az eltolt taposó okán közel 100cm-es aktív csapdahosszal bír, így a nagyobb méretű rókák elfogására is alkalmas, mivel a kioldás pillanatában a róka teljes terjedelmével a csapda keresztmetszetben tartózkodik.
10 éves kártevőirtó gyakorlat, és folyamatos terepmunkák tapasztalatainak eredménye ez a masszív, nagyméretű élvefogó rókacsapda. Mérete miatt a legsokoldalúbban használható élvefogó eszköz.

Ne feledje: a nagy csapda hossz biztos elfogást garantál, a nagy belső átmérő miatt pedig kevésbé óvakodnak az állatok belesétálni. Kitűnő minőségű rókacsapda!

Ipari rókacsapda a következő fajok elfogására alkalmas:

patkány, görény, menyét, nyest, nyuszt, borz, mosómedve, macska, vadmacska, nyúl, róka, vidra, kis és közepes méretű kutyák.

Fontos megjegyezni: nem csak árusítjuk termékeinket, kártevőirtási munkáink során magunk is ezeket használjuk. Saját gyártóbázisunk készíti a csapdát, vásárlásával hazai munkahelyeket támogat. Magyar termék, nem kínai silány minőség!

100cm feletti csapdákból raktárkészletet nem tartunk, a rókacsapdát egyedi megrendelésre gyártjuk le, megrendeléstől számított néhány napon belül.

Ipari rókacsapda, terepen:

Miért jobb a mi csapdánk, mint más termékek?

  • Különösen érzékeny, széles taposólemezzel gyártjuk a befogó ketreceket.
    Rókacsapda különösen érzékeny kioldása óvatos állatok esetén is biztos elfogást szavatol.
  • Kivehető (!) élvecsalis rekesszel szállítjuk a rókacsapdát. Ha a hagyományos csalétek (tojás, hús, takarmány) nem válik be, élő állat elhelyezésével (egér, csibe, patkány) kelthetjük fel a ragadozók vadászösztönét, az élő állatnak ők sem tudnak ellenállni. Így az extrém óvatos példányok is befoghatóak.
  • A rókacsapda eltolt taposós megoldása különösen nagy aktív hosszúságot biztosít. A 120-140cm-es kétoldalas csapdák nem alkalmasak a nagyobb méretű, nyúlánk rókák csapdázására. Ezen rókacsapda aktív csapda hosszúsága több mint 1 méter!
    A legfürgébb róka sem tud meglógni, a taposó megérintése után a súlyos ajtó a másodperc tört része alatt zár. Ehhez nem szükséges gyorsítórugó, vagy egyéb trükk.
  • Rókacsapda aljzata vastag acéllemez (magas minőségű KRUPP® acél). Az olcsó kialakításra törekvő gyártók ezt rácshálóval oldják meg. Az állatok azonban nem szívesen közlekednek rácsokon, ezért a rácsos alj álcázást (általában homok rászórást) igényel. A lemez aljzat további előnye, hogy a befogott állat nem próbálja kikaparni magát a csapdából, a ráccsal ellentétben.

Amennyiben olyan állatot csapdázna, melyhez ez a csapda kicsi, ajánljuk BESTIA csapdánkat, mellyel a nagyméretű kóbor kutyák is befoghatóak: Kóbor kutya csapda megrendelhető.

Görénycsapda, patkánycsapda, menyétcsapda, rókacsapda, nyúlcsapda, görénycsapda, kutyacsapda, állatcsapda vásárlás.

Cégünk Magyarország teljes területén átvállalja a rókacsapda házhozszállítás postaköltségét!
A nagy méret miatt a rókacsapdából készletet nem tartunk, a vevő kérésére gyártjuk le, ezért az vásárlástól való elállás joga nem gyakorolható.