Kérjen tanácsot vagy árajánlatot e-mailben: info@agrohydro.hu

Macskacsapda

Prémium rókacsapda – ez biztosan megfogja a rókát!

Egyedülállóan masszív ketrec a piacon – ipari fémrácsból készítjük a csapdát!
Különösen nagy aktív csapdahossz, kifejlett róka is biztonsággal csapdázható.
Élő csalétekkel is működik, ezzel az óvatos rókák csapdázása is megoldott.

EZ A LEGFOGÓSABB RÓKACSAPDA! INGYEN POSTÁZZUK!

Rókacsapda
Információ és megrendelés:

Rókacsapda kivehető csalétek rekesszel

Ipari élvefogó rókacsapda
(150cm x 30cm x 35cm)

Rókacsapda ára: bruttó 44.000 Ft.

Lakatos üzemünkből, gyártásból, GLS futárral szállítva.
A futárköltséget előreutalás esetén cégünk állja, országosan tetszőleges címre! A gyártás 2-7 nap, a szállítás 2-3 nap, gyártóüzemünk és a futár terheltségétől függően.

ÚJDONSÁG!

A rókacsapda rendelhető HORGANYZOTT kivitelben is. Ez a cinkfürdős felületkezelő eljárás egy extra tartós bevonatot ad a szerkezetnek, hosszú évekkel később is újszerű lesz a rókacsapda. A horganyzott kivitel iránti igényét jelezze a megrendelésnél, 3000Ft-os felárat számolunk fel az extra felületkezelésre. Főleg tartós kültéri használat esetén javasoljuk a horganyzott rókacsapda használatát, mert a felületkezelés ezen módja rendkívül tartós védelmet ad ketrecünknek a környezeti hatásokkal szemben. Horganyzott rókacsapda rendelése esetén jelentősen hosszabb gyártási idő lehetséges – érdeklődjön telefonon! Frissítés: a horganyzott kivitel 2022 februártól sajnos nem elérhető, jelenleg megbízható horganyzó üzemet keresünk.

A kisebb, olcsóbb rókacsapda nem jó?

A hazai webshopok kínálatában felbukkanó, 100-120 centiméteres, rókacsapda megnevezéssel árult ketrecek csak macska befogására alkalmasak (de a nagyobb kandúrok esetén már rezeghet a léc). Miért is? Mert a kétoldalas működtetés felezi az aktív csapdahosszt, és a csapda feléből leszámítjuk a taposó szélességét, kb 50cm fogóhossz marad. Ez a hossz nem elég a róka befogásához. A csapdába osonó ravaszdi hátára fog csapódni az ajtó, az állat gond nélkül fog kihátrálni a csapdából.

A mi 150cm-es rókacsapdánk az eltolt taposó okán közel 100cm-es aktív csapdahosszal bír, így a nagyobb méretű rókák elfogására is alkalmas, mivel a kioldás pillanatában a róka teljes terjedelmével a csapda keresztmetszetben tartózkodik.
10 éves kártevőirtó gyakorlat, és folyamatos terepmunkák tapasztalatainak eredménye ez a masszív, nagyméretű élvefogó rókacsapda. Mérete miatt a legsokoldalúbban használható élvefogó eszköz.

Ne feledje: a nagy csapda hossz biztos elfogást garantál, a nagy belső átmérő miatt pedig kevésbé óvakodnak az állatok belesétálni. Kitűnő minőségű rókacsapda!

Ipari rókacsapda a következő fajok elfogására alkalmas: patkány, görény, menyét, nyest, nyuszt, borz, mosómedve, macska, vadmacska, nyúl, róka, vidra, kis és közepes méretű kutyák.

Fontos megjegyezni: nem csak árusítjuk termékeinket, kártevőirtási munkáink során magunk is ezeket használjuk. Saját gyártóbázisunk készíti a csapdát, vásárlásával hazai munkahelyeket támogat. Magyar termék, nem kínai silány minőség!

100cm feletti csapdákból raktárkészletet nem tartunk, a rókacsapdát egyedi megrendelésre gyártjuk le, megrendeléstől számított néhány napon belül. Az alábbi videót érdemes megnézni, a befogott róka rágja és feszegeti a rókacsapda rácsait. A gyenge minőségű csapdából kirágná magát!

Ipari rókacsapda, terepen

Miért jobb a mi csapdánk, mint más termékek?

  • Különösen érzékeny, széles taposólemezzel gyártjuk a befogó ketreceket. Rókacsapda különösen érzékeny kioldása óvatos állatok esetén is biztos elfogást szavatol.
  • Kivehető (!) élvecsalis rekesszel szállítjuk a rókacsapdát. Ha a hagyományos csalétek (tojás, hús, takarmány) nem válik be, élő állat elhelyezésével (egér, csibe, patkány) kelthetjük fel a ragadozók vadászösztönét, az élő állatnak ők sem tudnak ellenállni. Így az extrém óvatos példányok is befoghatóak.
  • A rókacsapda eltolt taposós megoldása különösen nagy aktív hosszúságot biztosít. A 120-140cm-es kétoldalas csapdák nem alkalmasak a nagyobb méretű, nyúlánk rókák csapdázására. Ezen rókacsapda aktív csapda hosszúsága több mint 1 méter! A legfürgébb róka sem tud meglógni, a taposó megérintése után a súlyos ajtó a másodperc tört része alatt zár. Ehhez nem szükséges gyorsítórugó, vagy egyéb trükk.
  • Rókacsapda aljzata vastag acéllemez (magas minőségű KRUPP® acél). Az olcsó kialakításra törekvő gyártók ezt rácshálóval oldják meg. Az állatok azonban nem szívesen közlekednek rácsokon, ezért a rácsos alj álcázást (általában homok rászórást) igényel. A lemez aljzat további előnye, hogy a befogott állat nem próbálja kikaparni magát a csapdából, a ráccsal ellentétben.
Rókafogás csapdával

Amennyiben olyan állatot csapdázna, melyhez ez a csapda kicsi, ajánljuk BESTIA csapdánkat, mellyel a nagyméretű kóbor kutyák is befoghatóak: Kóbor kutya csapda megrendelhető.

Görénycsapda, patkánycsapda, menyétcsapda, rókacsapda, nyúlcsapda, macskacsapda, görénycsapda, kutyacsapda, állatcsapda vásárlás.

Cégünk Magyarország teljes területén átvállalja a rókacsapda házhozszállítás postaköltségét!
A nagy méret miatt a rókacsapdából készletet nem tartunk, a vevő kérésére gyártjuk le, ezért az vásárlástól való elállás joga nem gyakorolható.

További termékeink

AGROHYDRO Élvefogó csapdák – Nyestcsapda

Nyestcsapda

Ipari minőségű élvefogó nyestcsapda. Erős rács, dupla ajtó záró mechanika.

AGROHYDRO Élvefogó csapdák – macskacsapda

Macskacsapda

A legerősebb ketrec a piacon, nagytestű kandúr macskák befogásához is!

AGROHYDRO Élvefogó csapdák – kutyacsapda

Kutyacsapda

Nagyméretű kóbor kutyák
befogására fejlesztettük.
Kompromisszummentes méret
és minőség!