Kérjen tanácsot vagy árajánlatot e-mailben: info@agrohydro.hu

Macskacsapda

Ipari minőségű macskafogó csapda, kóbor macskák befogására

Legerősebb ketrec a piacon – nagy kandúr macskák befogásához is!

Nagytestű cicák csapdázására is alkalmas, országosan és ingyenesen futárral küldjük!
Információ és megrendelés:

Nagyméretű kóbor macskák befogására

Ipari macskafogó csapda

Élvefogó csapda, kóbor macskák elfogására.

Kompromisszummentes minőség!

Ára: 32.400 Ft. Több darab esetén jelentős kedvezményt adunk.
A postaköltséget előreutalás esetén cégünk állja, országosan tetszőleges címre!
Horganyzott kivitelben 37.400 Ft (jelenleg nem elérhető a horganyzott verzió).

A macskacsapda folyamatosan rendelkezésre áll, nagy készlettel dolgozunk.
Fontos megjegyezni: nem csak árusítjuk termékeinket, kártevőirtási munkáink során magunk is ezeket használjuk. Saját gyártóbázisunk készíti a csapdát, vásárlásával hazai munkahelyeket támogat.
Magyar termék, nem kínai silány minőség!

2020-tól ÚJDONSÁG, fejlesztettünk a macskacsapdán de az ár nem változott!

A macskacsapdát eltolt taposóval gyártjuk, így nagyobb az aktív csapdahossz. Nem menekülnek meg a nagy kandúrok sem. Egyszerűsödött a csalétek elhelyezése is. Mostantól kérheti a macskacsapdát horganyzott kivitelben is, festés helyett. A horganyzott kivitel felára 5000Ft. Tartós kültéri használat esetén javasoljuk a horganyzott macskacsapda vásárlását, mert a felületkezelés ezen módja rendkívül tartós védelmet ad ketrecünknek a környezeti hatásokkal szemben.

Miért vegye meg ezt a macskacsapdát?

 • A csirkedrótból, vékony rácsból, puhafából készült eszközök nem alkalmasak élvefogó csapdának. Bár a befogott cica általában megnyugszik a csapdában, a csapda egyéb állatok (pl nyest, patkány) befogására is alkalmas. A macskacsapda megerősített kialakítása révén hiába feszegeti vagy nyomja az ajtót, rágja a rácsot, képtelen szabadulni. Egyéb gyártók csapdáinál, ahol az olcsó ár az elsődleges szempont, ez nem egyértelmű. Lehet olcsón macskafogó csapdát gyártani selejt anyagból, csirkedrótból, mely azonban nem fog megfelelni a kívánalmaknak. Mi komolyan gondoljuk, hogy a befogott állat nem szabadulhat az élvefogó csapdából!
 • A minőségi macskacsapda fontos tulajdonsága, hogy benn tartja, és egyben megvédi az állatot. Kutyás ingatlanok esetében előfordul, hogy a macskacsapda fogságában ücsörgő cicára a kutya rátámad, és felborítja, rágja a ketrecet – próbál hozzáférni a benne lévő macskához. Az általunk gyártott macskacsapda garantáltan ellenáll kutya és más állat támadásának.
 • Különösen érzékeny, széles taposólemezzel gyártjuk a befogó ketreceket. Ez a hatékony szerkezet az óvatos cicák esetén is biztos elfogást szavatol.
 • A macskacsapda mérete és kialakítása alkalmassá teszi a ketrecet szállító ketrec szerepre is. Nem kell külön szállító box-ot vásárolni, ha állatorvoshoz vagy egyéb helyre vinné házi kedvencét.
 • A macskacsapda kialakítása olyan, hogy a legvadabb macska is biztonságosan szállítható, nem tud harapni, karmolni, vagy bármilyen kárt tenni az emberben. A macskafogó ketrec rácsai közé, a fogótérbe ne nyúljunk be!
 • A macskacsapda nem okoz fizikai sérülést az állatnak, teljes biztonsággal használható, megfelel az EU állatvédelmi előírásainak. A ketrec rácsozata miatt a macska bezártság érzete sem nagyobb, mint amikor szállító ketrecbe helyezi az állatot.
 • A macskafogó csapda nem tartalmaz elromló vagy elfáradó alkatrészeket, nincs benne rugó, vagy karbantartásra szoruló rész. Tartós és hatékony eszköz.

Tippek a macskacsapda hatékony használatához:

 • Használjunk olyan csalétket, mely a macska érdeklődését felkelti, és melynek segítségével a macskafogó csapdába az állat becsalogatható. Kiváló macskafogó csalétek az olajos hal, de bármilyen macska által kedvelt finomság megfelelő.
 • A macskafogó telepítésére olyan helyet válasszunk, mely a célzott macska közlekedési útjának, etetőhelyének közelében található. Javasolt “belevezetni” az állatot a csapdába, erre kitűnően alkalmas a száraz macskatáp, melyet egyesével, 5-10 cm távolságban helyezzünk le macskacsapda irányába. A kóbor macska mindig éhes, és általában nem tartozik a nehezen csapdázható fajok közé. A macskacsapdát szinte sosem szükséges álcázni.
 • A macskacsapda befogó terébe a csalétket úgy helyezzük el, hogy a csapda teljes hosszán át kelljen sétálni az állatnak. Erre az egyszerű egyoldalas élesítés megfelelő. Ha a macskafogó ketrec mindkét oldalát felnyitjuk, akkor a csalétek a taposólemezre helyezendő. Ez kölyök macskák, és kisebb testű állatok esetén célravezető. A kifejlett, félénk macskák viszont általában lopakodva, kúszva érkeznek a macskafogó csapdába, ilyenkor a testük megnyúlik, és a csalétek eléréséhez elég a csapda közepéig elmenniük. Ha ilyenkor oldják a macskacsapdát, záródó csapdaajtó a hátukra esik. Jó esetben ekkor előre ugornak, és a csapda zár, az elfogás eredményes. Szerencsétlen esetben azonban a macska hátrafelé mozdul, és kihátrál a macskafogóból, mielőtt az záródna. Az egyoldalas élesítéssel ennek esélyét nagyban csökkenteni tudjuk. Ennek a módnak további előnye, hogy a csalétek elhelyezése végett nem kell a taposólemezig benyúlni a macskafogó csapdába, ezen kívül minimális annak az esélye, hogy az állat kívülről, szaglászás közben oldja ki a csapdát.
 • A befogott macska a rácsozatot harapja és karmolja, ennek okán a festék lepereg egyes helyeken. Továbbá a macskafogó működési elve (fém a fémen elmozduló alkatrészek) miatt is a rácsozat festése idővel gyengül, később rozsdásodhat. Ez a csapda működését nem befolyásolja, 10 év múlva is pontosan és hatékonyan fog működni. Vadásztársaságok is vásárolják az általunk gyártott macskafogó csapdát, sok éves kültéri használat után is tökéletes befogó eszköznek bizonyulnak. Azt javasoljuk, hogy ne festegesse a csapdát, ha a környezet szagát átveszi a csapda, fogósabban működik macska és egyéb ragadozók ellen.
 • Ne tegyük a macskacsapdát utcára, közterületre, vagy egyéb feltűnő helyre. Sok élvefogó csapdát lopnak el közterületről, a jó minőségű acél könnyen felkelti a fémgyűjtő kisiparosok figyelmét, nem egyszer macskával együtt lopták el a csapdát.
 • A befogott macskát kínozni, terrorizálni tilos. Az “1998. XXVIII. állatvédelmi törvény” szerint járjunk el a macska sorsát illetően.
 • Télen, kemény hidegben történő használat esetén a macskacsapda alsó rácsozatát szórjuk le fűrészporral, forgáccsal, vagy egyéb anyaggal. A befogott cica súlyos fagyási sérüléseket szenvedhet, ha hosszú ideig nem ellenőrizzük a csapdát. Javasoljuk, hogy naponta több alkalommal is nézzük rá a macskacsapdára.
Tippek a macskacsapda hatékony használatához
 • A csapdába esett macskát óvjuk meg a felesleges stressztől. A macskacsapda pokróccal való letakarása javasolt, vagy egyéb módon csökkentsük az állatot érő zavaró ingereket.Nyáron próbáljuk a macskacsapda élesítését árnyékban elvégezni. Egy napon lévő macskafogó csapda rácsozata átforrósodhat, ebbe az állat nem szívesen sétál bele. Gondoskodjunk arról is, hogy a befogott állat vízhez juthasson a csapdában, továbbá minél előbb szállítsuk új élőhelyre. Célszerű már a macskacsapda felállításakor új gazdiról gondoskodni, hiszen az állatmenhelyek általában nem fogadják be a cicákat.

Ne engedjük el a befogott macskát az erdő szélén, mert ez az állat biztos pusztulásához vezet, ez pedig nem lehet a célunk.

További információk:

Kiszállítás GLS futárral történik, előreutalás után! Cégünk Magyarország teljes területén átvállalja a futárköltséget! Elállási jog gyakorlása esetén a termék visszaküldésének költségét a vásárló állja.

További termékeink

AGROHYDRO Élvefogó csapdák – Nyestcsapda

Nyestcsapda

Ipari minőségű élvefogó nyestcsapda. Erős rács, dupla ajtó záró mechanika.

AGROHYDRO Élvefogó csapdák – Rókacsapda

Rókacsapda

Élő csalétekkel is működik, ezzel
az óvatos rókák csapdázása is megoldott.

AGROHYDRO Élvefogó csapdák – kutyacsapda

Kutyacsapda

Nagyméretű kóbor kutyák
befogására fejlesztettük.
Kompromisszummentes méret
és minőség!