Kérjen tanácsot vagy árajánlatot e-mailben: info@agrohydro.hu

Hangyairtás Budapesten és Pest megyében

Hangyairtás Budapesten és Pest megyében

Hangyairtás Budapesten
és Pest megyében

Gyermek és állatbarát szerekkel, feliratok és feltűnés nélkül érkezünk.

Hangyairtás ára: 26.000 Ft
(Budapesten és az agglomerációban)

Hatósági engedéllyel rendelkezünk, az otthonában lábzsákban dolgozunk.

Akár 24 órán belül, minőségi garanciával. Kiszállási díjat nem számítunk fel.

AGROHYDRO rovarirtás és rágcsálóirtás. Budapest és Pest megyében kártevőirtás

Hangyairtás információ és megrendelés.
Hívjon gombnyomásra.

A hangyák elleni védekezés

Miért a mi cégünket hívja ki hangyairtás munkára?

Hangyairtás, hangyák elleni védekezés! Újdonság: Mikrokapszulázott hangyairtó

A hangyák elleni védekezés fontos tudnivalói:

Hangyairtás permetezéssel.

A hangyák rejtett életmódot folytatnak, a helyiségben található egyedek mindig dolgozók. Legtöbbször a házi hangyával, kis fekete hangyával, és a gyepi hangyával találkozhatunk. A dolgozók aktivitási idejük alatt folyamatosan élelmiszer után kutatnak, közben házainkba is betévednek. Legkisebb rés és repedés is elég számukra a beltérre való behatoláshoz, általában a fal és padló találkozásánál lévő fuga-hézag a bejutási helyük. A hangyák irtása is főleg ezekre a helyekre irányul. Amennyiben táplálékot találnak (kedvencük a cukortartalmú élelmiszer) ezt a kolónia tudomására hozzák, majd nagy tömegben jelennek meg a táplálék és fészkük közti útvonalon. A hangyák irtása általában tavasszal, áprilistól júniusig terjedő időszakban történik. A hangyairtás manapság használt piretroid szerei emberi szervezetekre és háziállatokra nem ártalmasak, de a hangyákat hatékonyan tartják távol a lakástól.

 

A korszerű mikrokapszulázott hangyairtó formulák nem hagynak foltot, szagmentesek, a rovarirtás felületi hatása több hónap is lehet. Érdemes megjegyezni, hogy bár a szerek idővel lebomlanak, a hangyák nem térnek vissza, ugyanis a lakás ekkor már nem tartozik a közlekedési útjaikba. A profi hangyairtók nem követelnek előkészületet a megrendelőtől, a szükséges intézkedésekről (felmosás szüneteltetése a kezelt helyeken) a munkavégzés során felvilágosítást adunk. A hangyák irtása során cipővédőt használunk, így nem koszoljuk össze a lakást. Autónkon és munkaruhánkon nem hirdetjük a szolgáltatást, a hangyairtás teljes diszkrécióval történik.

Profi hangyairtók módszerei

  • hangyairtás permetezéssel (tartós hangyairtó védősáv)
  • hangyairtó porozás (porózus,nehezen kezelhető helyeken)
  • hangyák irtása csalétek kihelyezéssel (etetőállomások használatával)

Tudjon meg többet a hangyák életmódjáról.

Hangyairtás, hangyák elleni védekezés!
Újdonság: Mikrokapszulázott hangyairtó!

A házilagos hangya elleni módszerek (aeroszol palack, sütőpor, citromkarika) ritkán vezetnek eredményre. A profi hangyairtó szakemberek által történő hangyairtás tartós hatású szerrel történik, felületi kezelést jelent. A fal és padló találkozásánál folytonos sávban, valamint a munkaoldat rés-repedésekbe történő permetezésével történik. A hangyák irtását követően szellőztetés általában nem szükséges (szagtalan), folt nélkül szárad, veszélytelen.

A hangyairtó munkaoldat a hatóanyagot zárt mikrokapszulák formájában tartalmazza, melynek előnye hogy a hangyairtó hatás hosszantartó és folyamatos. A mikrokapszulás hangyairtás szerei a kényes helyeken is folt nélkül száradnak, a hangyák testére tapadnak a kapszulák, aztán társaikat is megfertőzik a hatóanyaggal.

A mikrokapszulás irtószerek előnye, hogy az irtószerek melegvérűekre gyakorlatilag nem toxikusak, felhasználás közben pedig méreganyag nem szabadul fel. Porózus, nehezen kezelhető helyeken hangyairtó porozószert juttatunk ki, porozógép alkalmazásával. A rovarirtó port a porozógép 3 bar nyomással lövi ki, így a hangya bejutási pontok mélységben kezelhetőek. A hangyairtó por hatóanyaga szintetikus piretroid, gyors ölőhatást fejt ki a hangyákra, az emberekre viszont nem toxikus.

Szükség szerint a ház közelében un. hangyairtó barrier védelmet alakítunk ki, irtószer és csalétekállomások felhasználásával. “Hangyairtás biztos hatékonysággal”

Újdonság! Hangyairtás gélezéssel!

Gyakran Ismételt Kérdések

A hangyák megjelenésekor, rovarirtás előtt a következő kérdések merülnek fel megrendelőinkben, telefonos megkereséskor legtöbbször ezekre a kérdésekre válaszolunk:

Ezt nem tudjuk megmondani. A felhasznált hangyairtó munkaoldat általában 2-3 hónap hatástartamot biztosít. Ezzel bőven át tudjuk hidalni a hangyák rajzási időszakát, vagyis egyszeri hangyairtással általában egész évre hangyamentességet érünk el.
A következő évben azonban ismét számíthat a hangyák megjelenésére.

A hangyák a megszokott, bejáratott vonulási útjaikon közlekednek. Ha a lakásban egy tartós hangyairtó védőmezőt létesítünk, akkor a rajta áthaladó hangyákat két hónapig pusztítja illetve távoltartja. A hangyák általában érzékenyek az irtószerekre, ha a védősáv folyamatos és tartós úgy általában teljes egészében elkerülik a beltéri helyiségeket. A hatás megszűnése után már nem tartozik a hangyák mozgási útjaiba a lakás, ezért abban az évben általában nem térnek vissza.

Mint ahogyan az autószerelő sem tud véglegesen autót szerelni, mi sem tudjuk megígérni hogy hangyairtás után évekig nem fog látni hangyát. Egy szakszerű munkavégzés a lakótérből tartósan képes likvidálni a hangyákat, azonban a tudomány jelenleg nem ismer olyan rovarirtószeres hatóanyagot, mely több évig működne. Következő évben ismétlés szükséges lehet.

Garantáljuk; hogy engedéllyel rendelkező, szakképzett személy fog dolgozni az otthonában, kizárólag OTH számmal rendelkező, biztonságos hangyairtó formulák kihelyezésével.
Előírások szerinti dózisban, az OEK tájékoztatóban szereplő irányelvek szerint történik a hangyairtás. A felhasznált irtószerek biztonsági adatlapját átadjuk, a szükséges óvintézkedésekről (pl felmosás tilalma) a megrendelőt tájékoztatjuk.

Általában nem. A szolgáltatás árazása egyszeri hangyairtó kezelésre vonatkozik.
Ettől külön megállapodás alapján (előre egyeztetett formában) eltérhetünk.

Sajnos nem tudjuk előre megmondani, de előfordulhat. Élőlényekkel dolgozunk, továbbá ismeretlen lakáskörülményekkel állunk szemben. Gyakorlatilag nincs két egyforma hangya probléma. Az esetek többségében tartós hangyamentességet biztosít egyszeri irtás is.
Egyes helyeken azonban ismétlő hangyairtó kezelések is szükségesek lehetnek.

Teljesen veszélytelen a hangyák irtása. Az általunk felhasznált hangyairtó koncentrátumok és munkaoldatok szigorú hatósági vizsgálatokon (Országos Tisztifőorvosi Hivatal) estek át, OTH engedélyszámmal rendelkeznek. Ezen kívül kizárólag piretroid hatóanyagokat használunk, melyek szelektív irtószerek, kizárólag a rovarok szervezetére hatnak. Szakszerűen végzett hangyairtás során az egészségügyi kockázat kizárható.

Általában semmi. A széleken, fal és padló találkozásnál egy vékony sávban fújjuk az irtószert. A kézi permetezővel könnyedén be tudunk nyúlni kanapé vagy szekrénysor mögé is. A falaknál elpakolni, tárgyakat néhány centire elhúzni csak nagyon zsúfolt lakásokban lehet szükség. A zsúfolt lakásokban végzett hangyairtó munkát nagyban gyorsítja, ha a beépített konyhaszekrények lábtakaró léceit érkezésünk előtt eltávolítja, gyerekszobában a játékokat elhúzza a faltól.

A széleken való felmosást minél tovább szüneteltetni kell, a tartós hatás érdekében.
Porszívózni, söprögetni természetesen szabad, ahogy felmosni is ha nem töröl a falig.

Korszerű szereket használunk, melyek nem marják vagy károsítják a felületeket.
A munkaoldat foltmentesen, nyom nélkül szárad a padlón. Az igazán kényes színeken (pl fekete márvány, illetve kivételesen élénk vagy rikító színű járólapok) maradhat ugyan egy alig látszó fehér fátyol a szer száradása után, ez azonban bármikor nyom nélkül letörölhető.

Nem. Nehezen hozzáférhető helyeket, rejtett zugokat porozógéppel kezelünk.
Por válik be a porózus felületeken is, ahol a hangyairtás permetezőszere beszívódhat.
Időnként házfalak hungarocell szigetelése és a téglafal közti légrésben vonulnak a hangyák. Ilyen helyen kizárólag a résen át belőtt rovarirtó por működik!

Tekintse meg darázsirtás munkáinkat videón, ott is nyomásporozógépet használunk.

Hangyairtás kellemetlenség nélkül, diszkréten:

Hasznos és ingyenes tippek hangyák ellen.

Házi hangyairtó módszerek, melyek NEM AJÁNLOTTAK: