[vc_row][vc_column][vc_message]Frissítés 2016-ban: Ideiglenesen sajnos nem áll módunkban kültéri hangyairtó munkákat vállalni, megfelelő hatékonyságú irtószer hiányában. A MAXFORCE LN sajnos nem váltotta be a reményeinket. Jelen pillanatban is keressük a hatékony és tartós kültéri hangyairtó módszert. Az alábbiakban olvasható tartalmat ezen információk figyelembe vételével kérjük értékelni.[/vc_message][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

“Hangyairtás kertben, fűben. Budapesten és Pest megyében”

Kültéri hangyairtás akár 24 órán belül.
Hangyairtás udvaron. Zöldterület hangya elleni védelme.
Kiskertek védelme a hangyák ellen! Kiszállási díj nincs!
Információ és Megrendelés: 06-70/363-8179 és 06-20/363-8286


Hangyairtás kültéren:

A kültéren, udvaron, fűben végzett hangyairtás eddig rendkívül költséges, fáradtságos, és igen csekély eredménnyel kecsegtető művelet volt. A permetszórással vagy porozással történő hangyairtó kezelések nem tekinthetőek tartósnak kültéren.

A BAYER cég újdonsága, a Maxforce LN hangyairtó granulátum azonban komoly segítséget nyújt a kültéri hangyairtásban. A professzionális készítmény célzott hangyaboly irtást tesz lehetővé kültéren, fűben vagy kiskertekben.

MAXFORCE LN - kültéren a hangyabolyok ellen

Fontos! Lakossági igények kielégítése nem engedélyezett!
“A terméket kizárólag szakképzett személyek, egészségügyi gázmester képesítéssel rendelkezők vásárolhatják és használhatják fel,
kizárólag hangyák elleni védekezésben.”

Maxforce LN hangyairtó csalétek felhasználása:

A hangyairtó csalétek a ház körül (fűben, kertben stb) előforduló hangyák (például kis fekete hangya), fészkeinek irtására alkalmas. Lehetőség szerint kutassuk fel a hangyabolyokat, annak bejáratait. A bejáratok közelébe szórjunk 2-4g hangyairtó csalétket. Egy nagyobb hangyaboly teljes kiirtásához 4-8g csalétek szükséges lehet.

Amennyiben a kezelést követő 24 órán belül eső esik, illetve ha a hangyák a csalétket maradéktalunul a bolyba hordták, a hangyairtó granulátum kiszórását meg kell ismételni.

Cégünk egyedülálló módon, fix munkavégzési díjjal vállal kültéri hangyairtó kezelést.

Budapesten és Pest megyében: a munkavégzés díja fix 10.000Ft!

Ezen felül, a kihelyezett hangyairtó csalétek költségét számítjuk fel.

A granulátum ára jelenleg: 20Ft/g.

A kültérre kijuttatott mennyiséget a helyszínen digitális mérleggel mérjük le, ennek alapján számítjuk a munka összköltségét.

Vegyünk egy példát:

Egy átlagos méretű és fertőzöttségű, 200 m2-es fűben például 500g hangyairtó granulátum felhasználásával számolva, 20.000Ft a munka összköltsége.
/10.000Ft-os munkadíj, és 500g X 20Ft=10.000Ft anyagköltség/

Természetesen ezek bruttó árak, külön kiszállási díj és egyéb rejtett költségek nélkül.

Egyszeri hangyairtó kezelésre vonatkoznak, a fertőzöttség mértékétől függően ismétlő irtásra szükség lehet.

Fontos megjegyezni, hogy beltéren végzett hangyairtás megrendelése esetén, (melynek ára jellemzően 15.000Ft), az azzal egyidőben elvégzett kültéri hangyairtás munkadíjától eltekintünk, csak a felhasznált granulátum ára merül fel.

“Mennyivel jobb ez a módszer, mint a bolti hangyairtó csalétkek kihelyezése?”

Sokkal. A házi hangyairtó csalétek dobozokban általában 2-4g csalétek van.

Ezek ára 500-800Ft között mozog. Nagyvonalúan tekintsünk el attól a ténytől, hogy a boltban kapható szabadforgalmú szerek vonzó formulái, illetve az alkalmazott hatóanyagok nem érik el a professzionális irtószerek (imidakloprid hatóanyag – rendkívül gyors ölőhatás!) minőségét. Ha csak és kizárólag a kihelyezett csalétek mennyiségeket vesszük figyelembe, megállapíthatjuk: Egy kerti hangyairtás során kiszórt 500g hangyairtó MAXFORCE LN granulátum hangyairtó hatását akkor tudnánk megközelíteni, ha kb 200db bolti hangyairtó csalétekállomást telepítenénk a fűbe! Ennek ára többszöröse lenne a szakember által elvégzett kültéri hangyairtó kezelésnek.


Miért a mi cégünket hívja ki kültéri hangyairtás munkára?

  1. Mert hangyairtó munkánk minőségét garantáljuk. Ez nem jelenti azt, hogy garantálni tudnánk a kültér 100%-os hangyamentességét, azt ígérni ugyanis lehetetlen. Cél az, hogy a hangyák számát és aktivitását olyan alacsony értékre vigyük le, amely már nem okoz problémát az ember kültéri tartózkodása során.
  2. Nincs kiszállási díj, a jelzett áraink mellett nincs rejtett költség!
  3. Rugalmas cég vagyunk, hétvégén és munkaidő után is kiszállunk.
  4. A hangyairtás technológiája nem igényel előkészületet, mindössze a hangyairtó granulátummal kezelt terület öntözésének szüneteltetését kérjük, 2 napig.
  5. Kényes helyeken is biztonságos a hangyairtás (gyermek, háziállat mellett is).
  6. Diszkrét, felirat nélküli autóval érkezünk. Tudjuk hogy kellemetlen, amikor csótánnyal, poloskával, bogarakkal matricázott jármű parkol a háza előtt.
    Miattunk nem kell magyarázkodnia kíváncsi és pletykás szomszédainak.
  7. A BAYER cég professzionális, kifejezetten kültéri hangyairtásra formulázott hangyairtó granulátumát használjuk fel, pontos adagolásban.

Hangyairtás gyakran ismételt kérdései

Hangyairtás Pest megyében kiszállási díj nélkül, akár 24 órán belül (MEGRENDELÉS)[/vc_column_text][/vc_column][vc_column][/vc_column][vc_column][/vc_column][vc_column][/vc_column][/vc_row]