Kérjen tanácsot vagy árajánlatot e-mailben: info@agrohydro.hu

Ellepték a bolhák az otthonát? Szeretne megszabadulni tőlük? Mi segítünk!

Hosszantartó hatású bolhairtó kezelésünk hatására elpusztulnak a bolhák, továbbá a mikrokapszulázott hatóanyag a később kikelő példányokkal is végez. A bolhák elleni hatékony védekezés alapművelete a permetezés. Tartós hatású, professzionális irtószerrel fújjuk a bolhák élőhelyeit.

Bolhairtás Budapesten
és Pest megyében

Bolhairtó felületkezelés költsége: 30.000Ft/alkalom.
 (10 liter munkaoldat kifújásáig) 

24 órán belül, minőségi garanciával, kiszállási díj nélkül.

Gyermek és állatbarát szerekkel, feliratok nélkül érkezünk.

AGROHYDRO rovarirtás és rágcsálóirtás. Budapest és Pest megyében kártevőirtás
Bolhairtás információ és megrendelés.
Hívjon gombnyomásra.

A bolha elleni védekezés

Bolhairtás és bolhairtók!

Hazánkban közel 50 bolhafaj fordul elő, melyek többnyire egy-egy állat vérével táplálkoznak. Azonban akadnak olyan bolhák is, amelyek megszokott gazdájukon kívül egyéb állatok vérét is fogyasztják. Ebbe az utóbbi csoportba sorolható az emberbolha (Pulex irritans) is.

Az emberbolha tehát vérszívó ektoparazita, alapvetően embervérrel táplálkozik, de például a sertésből is szívhat vért. A bolhák 1-6 mm nagyságú sötétbarna, szárnyatlan rovarok. Testük oldalirányból összelapított, ami a szőrzet közti gyors mozgást segíti. Ugrólábuk segítségével emellett nagyon nagy távolságba és magasságba képesek ugrani. Az egyes fajoknak megvannak a maguk jellegzetes bolha fajai, de ezek gazdafajlagossága nem szoros, a bolhairtás folyamata azonos. Macskában leggyakoribb a macskabolha (Ctenacephalides felis), kutyában a kutyabolha (Ctenacephalides canis) és emberben az emberbolha (Pulex irritans), de ezek mindegyike képes a többi fajon is vért szívni. Hosszú ideig háborítatlan helyeken a bolhák robbanásszerű elszaporodásra is képesek, ilyenkor szinte felhőben pattognak a felületekről. Bolhairtás nélkül ezek a helyek emberi tartózkodásra alkalmatlanok.

AGROHYDRO kártevőirtás – Emberbolha - bolhairtás
Tudjon meg többet a bolhák életmódjáról.

Bolhairtás professzionális módszerei:

  • bolhairtó permetezés (tartós hatású felületkezelés)
  • hidegköd (a permetezéssel történő bolhairtás kiegészítő művelete, erős zsúfoltság esetén)
  • bolhairtás porozógéppel (pincékben, továbbá nehezen kezelhető porózus felületeken)

Bolhák ellen, IGR fejlődésgátló (Insect Grow Regulator) alkalmazásával:

Nagyon fontos, hogy a kártevőirtásban általánosan felhasznált bolhairtószerek csak a kifejlett bolhák egyedeire hatnak. Egy bolhás lakásban azonban rendszerint a bolha imágón kívül pete, lárva, báb is előfordul – melyek időzített bomba módjára bújnak meg a szőnyegben, padló réseiben, vagy a padló porában. Az idegrendszerrel nem rendelkező bolha fejlődési alakok (pete, lárva, báb) kifejlődését egy különleges fejlődésgátló vegyülettel lehet megakadályozni, mely a bolhák hormonális fejlődésében okoz zavart, a teljes kifejlődésüket akadályozza meg.

Bolhák kifejlődésének állomásai a teljes populáció százalékos arányában (az emberi lakótérben).

Képünkön a bolhák kifejlődésének állomásai láthatóak, a teljes populáció százalékos arányában (az emberi lakótérben). Fontos, hogy az ember számára észlelhető, tapasztalható problémát csak a kifejlett 5% jelent (bolha imágó). Mivel a többséget (95%!) a kifejletlen alakok jelentik, rendkívül fontos hogy a bolhairtás ezen állapotokra is terjedjen ki. A hagyományos bolhairtás viszont csak az öt százalékra, a piramis csúcsán található bolha imágókra hat. A kifejlett bolha (imágó) aktivitását megelőzi a bolha báb megjelenése. A báb állapotot körüveszi egy selymes védőburok, mely védelmet ad számára a rovarirtószerekkel szemben. A bolhák bábjaiból rendszerint rezgés hatására (lépés) pattan ki a kifejlett bolha, ami azonnal az emberre vagy állatra ugrik, majd vérszívásra alkalmas helyet keres. A bolhák ezen sajátossága miatt, nem ritkán fordul elő (IGR-t nélkülöző bolhairtás után), hogy a megrendelő azt tapasztalja, a friss bolhairtás után láthatóan bolha ugrott ismét a testfelületre. Történik mindez egy láthatóan alapos, rovarirtó szakember által kivitelezett, de hagyományos szerrel történt bolhairtás után. Felmerül a kérdés: “Hogyan, Miért?”

A báb állapotban lévő bolhának még nincs fejlett idegrendszere, melyre kifejtené hatását a tartós idegméreg, továbbá egy selymes védőburok is hatékonyan védi a külső behatásokkal szemben. Egy lépés rezgésére – védett báb állapotból – kipattanó bolha azonnal az emberrel képes ugrani, vagyis valójában nem is érintkezett a teljes felületen meglévő tartós hatású irtószerrel. Hagyományos rovarirtással, a teljes populáció irtását csak folyamatosan ismételt, többszöri bolhairtó kezeléssel lehet elérni (mindig csak a kifejlett bolhák pusztulnak el!). Ez a többszöri ismétlés az emberi környezetre és pénztárcára egyaránt komoly teher. A tartós+taglózó hatású bolhairtás, mely IGR komponenst (hormonanalógot) is tartalmaz, minimalizálja az ismétlő bolhairtás esélyét.

Egy bolhairtás csak IGR hormon alkalmazásával tekinthető szakmailag teljesnek, továbbá etikailag korrektnek a megrendelő felé, mivel a tartós bolhamentesség csak fejlődésgátló alkalmazásával érhető el!

Bolhairtás ára:

Budapesten és Pest megye teljes területén,
a bolhairtó felületkezelő munkát fix egységáron végezzük,
mely pontosan kalkulálható költséget jelent a megrendelőnek:

Bolhairtó felületkezelés költsége: 30.000 Ft/alkalom

Az összeg maximum 10 liter bolhairtó munkaoldat (IGR fejlődésgátlót is tartalmaz!) felületekre való kipermetezését jelenti, egyszeri alkalommal. Ez a mennyiség körülbelül egy 100m2-es lakás bolhairtás munkájára elegendő. Nagyobb terület kezelése esetén, csak a 10 liter mennyiségen felül felhasznált bolhairtó munkaoldat árát számítjuk fel, 1000Ft /liter áron, külön bolhairtási munkadíj nem merül fel.

Az általunk felhasznált bolhairtó koncentrátum nemcsak kiűzi, taglózza és irtja a kifejlett bolhákat, de az “S-Metoprén” rovarfejlődésgátló hatóanyag megszakítja a bolhák életciklusát azzal, hogy megakadályozza azok felnőtt egyedekké való átalakulását.

Az IGR vegyület teljesen biztonságos, emberi szervezetre nem gyakorol hatást.

Munkánk szakmai megfelelőségét garantáljuk, azonban a bolhairtás ismétlésének esélyét kizárni nem tudjuk. Minden ismétlő irtás díjköteles!

Vegyek házi bolhairtó szert, vagy rendeljek bolhairtást?

Nézzük meg, mennyibe kerül egy minőségi bolhairtó szer, mely a boltokban is megvásárolható. A hazai gyártású “Protect bolhairtó permet” fél literes kiszerelésben kapható, ára 3173Ft. (Metro Áruház, Budapest Gyáli út, 2014.02.08-án).

Mennyi kell ebből egy átlagos lakás bolhairtásához?

5-10 liter, vagyis 10-20 flakonnal, ez 50.000Ft-os nagyságrend. Az alábbiakban bővebben is foglalkozunk a bolhairtás árazási kérdéseivel.

Protect bolhairtó hatékonysága:

Természetesen léteznek olcsóbb bolti bolhairtók is, de azok nem tartalmaznak IGR komponenst (lárva fejlődésgátló). Ez a készítmény a szabadforgalmú szerek közt talán a legjobb, de vajon kiváltható vele egy szakszerű bolhairtás?

Mi van a Protect bolhairtó permetben?
0.18% természetes piretrin, 0.28% S-Metoprén, 0.38% piperonil-butoxid (PBO).

A piretrin a dalmát krizantém (Chrysanthemum cinerariaefolium) virágának őrleményéből kinyert bolhairtó hatóanyag. A piretrin hátránya, hogy fotolabil, vagyis fény hatására gyorsan elbomlik, rovarirtó hatása maximum 1 napig érvényesül. Az S-Metoprén egy IGR (Insect Grow Regulator) vegyület, a kifejlett példányokra nem fejt ki ölőhatást,a bolha lárvák kifejlődését akadályozza meg. A piperonil-butoxid egy szinergens, közvetlen ölőhatása nincs, a piretrin hatását fokozza. Az a gond ezzel a Protect készítménnyel, hogy nincs benne tartós hatású irtószer. A flakonon látható “hatását több hétig megőrzi” feliratot kezeljük fenntartásokkal, ugyanis a fejlődésgátló vegyület nem hat a bolhák kifejlett egyedeire, a piretrin viszont csak a kezelés napján hat…

Ismétlő fújás valószínűleg szükséges lesz. Ezzel szemben, az általunk felhasznált bolhairtó munkaoldatok tartós hatásúak, mikrokapszulázott formula révén akár 2-3 hónap felületi hatással bírnak. Ezen bolhairtó koncentrátumok a lakosság részére nem elérhetőek, beszerzésük és felhasználásuk egyaránt szakképesítéshez és engedélyhez kötött.

Melyik bolhairtás az olcsóbb? (házi bolhairtó vs szakszerű bolhairtás)

Nagyvonalúan tekintsünk el attól a ténytől, hogy a profi bolhairtó szerek hatástartóssága többszöröse a házi szereknek. Nem vesszük számításba azt sem, hogy a rovarirtó szakemberek által kivitelezett bolhairtó felületkezelés minősége (profi permetezőgép, 3-6 BAR nyomás, egyenletes szóráskép) azonos szer kijuttatása esetén is hatékonyabbnak tekinthető. Annál is inkább, mert permetezőgéppel nem okoz gondot nehezen hozzáférhető helyeket (rések, hasadékok) kezelni.

Nézzük a bolhairtás során felhasznált mennyiségeket:

Egy lakás bolhairtó felületkezelése során a teljes alapterületet kezelni kell, ezen kívül a falakat 1m magasságig, továbbá a kárpitos bútorokat kell fújni. Egy átlagos lakás egyszeri bolhairtó kezelése 5-10 liter irtószer kifújatásával kivitelezhető.

Nézzük meg, mekkora költséggel végezhető el egy házi bolhairtás:

A fél liter bolti bolhairtó ára 3171Ft. 5 liter mennyiséggel számolva ez 31.710Ft, 10 liter esetén ez 63.420Ft. Számoljunk 7.5 literrel, mely egy átlagos lakás bolhairtása esetén felhasznált mennyiség. Ez esetben 15db fél literes flakon szükséges, ennek ára 47.565Ft !!

Az egyszerűség kedvéért nem számoltunk munkavédelmi eszközökkel, melyek beszerzése és felhasználása a bolti szereknél is szükséges egy lakás bolhairtása esetén (légzésvédő, gumikesztyű). Ebből a kis számtanból látszik, hogy a házilagos bolhairtás költsége minimum duplája a szakszerű bolhairtás költségének. Vagyis anyagilag sem éri meg a házilagos, bolti szerekkel kivitelezett bolhairtás!

“Hogyan tud olcsóbb lenni a szakszerű bolhairtás a házi bolhairtástól?”

A szakképzett, és engedéllyel rendelkező kártevőirtó szakemberek vásárolhatnak koncentrált irtószereket, melyekből víz hozzáadásával állítanak elő bolhairtó munkaoldatot. A ilyen módon, frissen készített munkaoldat lényegesen olcsóbb, mint a kész kiszerelésű bolti készítmény. A koncentrált irtószerek II. forgalmi kategóriájú (veszélyes minősítésű) szerek, a lakosság részére nem hozhatóak forgalomba.

A bolhairtás minőségét garantáljuk:

Garantáljuk, hogy a bolhairtás során OTH-által engedélyezett irtószereket használunk fel, megfelelő dózisban és keverési arányban a felületekre permetezve.

A bolhairtó felületkezelés során a hatályos OEK-tájékoztatóban, továbbá a Johan Béla Országos Epidemiológiai Központ által, módszertani levelekben kiadott leírások és irányelvek szerint járunk el. Az irtószer beszerzése, tárolása és felhasználása a “38/2003. (VII.7.) ESZCSM-FVM-KvVM” együttes rendeletben leírtak szerint történik.

A bolhairtás minőségének garanciája természetesen nem jelenti azt, hogy a tartós bolhamentes állapotot is módunkban állna garantálni. Az ugyanis rajtunk kívül álló tényezők függvénye is. A bolhairtó kezelés ismétlésére lehet szükség olyan helyeken, ahol nagymértékű a fertőzöttség, nagy a zsúfoltság, illetve fokozott veszélye van a bolhák ismételt behurcolásának (állatok közvetítésével). A kezelés után legalább 1 hétig ne mossa fel a padlót – ha ez mégis megtörténik, a bolhairtás szinte bizonyosan ismétlésre szorul. A bolhairtás százalékos hatékonysága továbbá függ a felületek milyenségétől is: erősen porózus felületeken (cementes vakolat, gipsz, téglafal) történő alkalmazáskor a hatékonyság csökkenni fog.

Bolhairtás a gyakorlatban:

Az ártalom előzetes megelőze érdekében fontos a tisztaság, valamint az állandó takarítás.

A poros parketta, a hézagos kialakítású padlózat, valamint a padlószőnyeg ideális körülményeket biztosít a bolhák szaporodásához. A helységek rendszeres takarítása a bolhalárvák fejlődését akadályozza meg. További lehetőség, a padozat forró vízzel történő felsúrolása. A bolhaártalom időleges kivédésére szúnyogok és kullancsok távoltartására használt bőrfelület kezelésére használt szerek is hatékonyak, azonban a ruházat védelme ilyen esetben sem megoldott.

A poloskairtó alapművelet: tartós hatású felületi permetezés

Végleges és tartós megoldás a szakember által történő bolhairtás. Ennek módja a permetezés, tartós bolhairtó méregmező létesítése. A felületi kezelés kombinált hatóanyagú bolhairtószerrel történik (IGR), mely az imágók elpusztításán kívül a lárvák kifejlődését is gátolja. Bolhairtás a teljes alapterület kezelését jelenti, ezen kívül a kárpitozott bútorok hátoldalát, valamint a falakat 1m magasságig kell fújni. Zsúfoltság és nagy fertőzöttség esetén a profi bolhairtók részéről füstképzés és hidegköd alkalmazása jöhet szóba.

A felületeken történő bolhairtás mellett a háziállatok bolhamentesítése is fontos, a ping-pong fertőzés elkerülése érdekében. Ruházatban megbúvó bolhákat magas hőfokon történő mosással pusztíthatjuk, illetve világos felületen (fürdőkádban) történő vetkőzéskor foghatjuk össze őket. A bolhákat körömmel nyomjuk össze.

Gyakran Ismételt Kérdések

A bolhák megjelenésekor, bolhairtás előtt a következő kérdések merülnek fel megrendelőinkben, telefonos megkereséskor legtöbbször ezekre a kérdésekre válaszolunk:

Igen. Az egyes bolhafajok gazdafajlagossága nem szoros: a kutya és a macska bolhája is szív vért emberből. A bolhairtás során nem teszünk különbséget az egyes fajok közt.

Véletlenszerűen a bolhát beszerezhetjük akár egy moziban is, esetleg tömegközlekedésen. Ilyen esetben azonban egy-egy darabról van szó, az aktuális ruházatban megbúvó bolha szinte kizárt hogy elszaporodjon a lakásban, amennyiben higiénikus és tiszta környezetről van szó. A bolha lárvája viszonylag lassan fejlődik ki, takarított környezetben a lárva kifejlődése nem megy végbe.
A ruházatban megbúvó példány(okat)t ruhaváltásnál próbáljuk megfogni.

A bolhairtás mindig azokra a helyekre irányul, ahol a felületekről nagy tömegben érkeznek a bolhák, melyek jellemzően adott helyen fejlődtek ki. Például egy pincéből, ahol háziállattok hosszú ideig tartózkodtak. Minden esetben a bolha forrását, kiindulópontját kell megszüntetni.

A bolha akár fél évig is életben marad táplálék nélkül, alacsony hőmérsékleten.

Szobahőmérsékleten a bolha imágó 2-3 hónapig tűri az éhezést.

Részben igen. A bolha lárvája hosszú ideig (akár két hónapig) fejlődik, ez idő alatt az állandó takarítás, felmosás és porszívózás a kifejlődés esélyét csökkenti. Azonban takarítatlan, zsúfolt helyeken háborítatlanul történik a bolha teljes átalakulása. Lakásokban tipikusan ilyen helyek a régi hézagos parketta zugai, a szőnyegpadlók, kárpitos bútorok. Sok esetben azonban nem lakótér a bolhairtás helye: robbanásszerűen képesek elszaporodni fáskamrákban, pincékben, melléképületekben. Szinte minden esetben háziállat a bolha forrása. Az erősen fertőzött helyekről folyamatosan behurcolhatjuk a bolhát a házba, ilyenkor a lakótérben is szükséges lehet bolhairtás.

Sok esetben előfordul, hogy ismételni kell a bolhairtó kezelést. A háziállatok kezelését éppúgy, mint a felületek bolhairtását. Az alapos munka, a minőségi bolhairtó koncentrátum, továbbá a lárva fejlődésgátló (IGR) használatával a bolhairtás hatékonysága növelhető. A legtöbbször csak kiterjedt fertőzöttségű helyeken szükséges ismételni, továbbá a zsúfolt helyeken. Rendkívül fontos a háziállatok bolhamentesítése és folyamatos vizsgálata, a ping-pong fertőzés elkerülése érdekében.

Veszélytelen, de egyes óvintézkedéseket be kell tartani. A bolhairtás során teljes alapterületet és felületeket kezelünk, egyes esetekben hidegködös légtértelítést vagy füstképzést is végzünk. Erre főleg zsúfolt melléképületek bolhairtása esetén van szükség.
A lakást el kell hagyni 2-4 órára. Az általunk felhasznált bolhairtó koncentrátumok és munkaoldatok szigorú hatósági vizsgálatokon (Országos Tisztifőorvosi Hivatal) estek át, OTH engedélyszámmal rendelkeznek. Ezen kívül kizárólag piretroid hatóanyagokat használunk, melyek szelektív irtószerek, kizárólag a rovarok szervezetére hatnak.

Szakszerűen végzett bolhairtás során az egészségügyi kockázat gyakorlatilag kizárható.

Azonban kisebb méretű háziállatok esetén (görény, macska, nyúl) javasoljuk, hogy a bolhairtás után ne vigye vissza őket a lakásba rögtön. Ezen fajok néhány centire élik életüket a padlótól, a frissen kifújt bolhairtószer irritálhatja őket. A bolhairtó kezelés másnapján ilyen kellemetlenség már nem jellemző.

Lehetséges, de a bolhamentesség elérése nem könnyű. Nagy felületeket, teljes alapterületet kell kezelni, erre a házi bolhairtószerek korlátozottan alkalmasak (250-400ml kiszerelés).

Az ide-oda fújkodás biztosan eredménytelen lesz!

Több liter bolhairtó munkaoldat kijuttatása indokolt (teljes lakást kezelni kell), ez költségben biztosan több, mint egy rovarirtó szakember díja. A szabadforgalmú bolhairtók hatástartóssága továbbá csekély a professzionális bolhairtó munkaoldatokhoz viszonyítva.

Bolhairtás előtt a lakásból el kell távolítani az állatokat, továbbá a hatékonyság szempontjából fontos, hogy csak hatékony bolhairtó kezelésük után térjenek vissza oda.

A lakásban általában egyéb előkészület nem szükséges. Padlószinten kezeljük a teljes alapterületet, kárpitos bútorokat, továbbá a falakat 1 méter magasságig. Szükség esetén hidegködös légtértelítést vagy füstképzést végzünk. Némi elpakolás szükséges lehet zsúfolt helyiségekben. Nagy alapterületű pincékben, raktárakban motoros permetezővel, rendkívül porózus helyeken porozógéppel is végezzük a bolhairtást.

A kezelt felületeken elsősorban a felmosást kell kerülni, a tartós hatás érdekében.

Korszerű szereket használunk, melyek nem marják vagy károsítják a felületeket.

A bolhairtás munkaoldata foltmentesen, nyom nélkül szárad. Az igazán kényes szineken (pl fekete márvány, illetve kivételesen élénk vagy rikító szinű parketta) maradhat ugyan egy alig látszó fehér fátyol a szer száradása után, ez azonban később nyom nélkül letörölhető.

Nem tesszük, csak a felületeket fújjuk! Az állatok bolhamentesítése a megrendelő feladata.

Erre a célra javasoljuk a boltokban kapható cseppentős bolhairtó termékeket.

A professzionális bolhairtás koncentrált szerei nem alkalmasak állatkezelésre, a gyártói engedélyokiratok is kifejezetten tiltják az ilyen jellegű felhasználást.

Tippek bolhák ellen:

Öreg pincébe, ismeretlen fáskamrába vagy fészerbe óvatosan menjen be. Az ilyen helyek búvóhelyül szolgálhatnak házi és kóbor állatoknak, a hosszú ideig háborítatlan felületeken pedig robbanásszerűen tudnak elszaporodni a bolhák. Színházban, moziban, de akár egy BKV járműben is összeszedhet bolhát. Ezeken a helyeken jogszabály is előírja az évente kétszer történő bolhairtás elvégzését, de ennek ellenére sem zárható ki a bolha jelenléte.

Ha bolhás helyen járt, és érzi: bolhák a ruhájában mászkálnak és csípnek – a következőt javasoljuk (lehetőleg ezt ne lakótérben tegye): a testén lévő ruhaneműket tegye szemeteszsákba, a zsákból közvetlenül helyezze azokat mosógépbe, majd mossa ki magas (legalább 60C) hőfokon. Így elkerülhető hogy a lakásban szórja szét őket, nem lesz szüksége vegyszeres bolhairtás munkára.

Ha lakásában házillatokat tart, azok bolhairtása elsődleges fontosságú, a lakás bolhamentessége szempontjából. Erre a célra a spot-on (rácseppentős) bolhairtó készítmények alkalmasak (Például Frontline, Stronghold, Advantix, Advocate, Advantage. Kutyára még: Exspot, Duowin, stb.)
Ha állatai bolhamentesek, a lakást nem fogják fertőzni, így nem lesz szükség felületkezelő bolhairtásra.

A spot-on készítmények használata mellett is gyakran takarítson (felmosás, porszívózás), a bolha lárvája csak háborítatlan körülmények közt fejlődik ki.
Hézagos, résekkel tarkított felületeken használjon a porszívóhoz résszívó fejet. A bolhák lárvái nagy számban bújhatnak meg a padlószegőknél, küszöb réseiben, parketta illesztéseinél. Nagy teljesítményű porszívó kell a munkához, a porzsákot elégetni vagy elásni szükséges (a bolhák lárvái képesek kifejlődni a porzsákban is). Ez a házi bolhairtás hatékony, de kizárólag a lárvák ellen hat. Kizárólag lakótérben alkalmazható bolhairtó módszer.

Cserélje sűrűn a háziállat alatt az almot, nem ritkán ez a bolhák forrása. Régi stílusú, hézagos parketta esetén a gyakori, forró vízzel történő felmosás alkalmas a bolhák irtására. A kifejlett imágó bolhákat ezzel a házi bolhairtó módszerrel nem lehet kiirtani, az utánpótlásnak azonban gátat tud szabni. A szakszerűtlen bolhairtás nem veszélytelen! Macskák esetében különösen óvatosan kell eljárni egyes bolhairtó szerekkel, ők gyakran érzékenyebbek, a szereket felnyalva nyálzás, imbolygás jelentkezhet náluk – az elhullás ritka.

Amennyiben a teljes lakásban észleli a bolhák jelenlétét, javasoljuk hogy rendeljen cégünktől hatékony bolhairtás szolgáltatást.
Professzionális bolhairtó koncentrátumokkal végezzük a bolhairtást, Budapesten és Pest megyében, rövid határidővel, fix áron.

Bolhairtás kellemetlenség nélkül, diszkréten:

Lakótérben történő bolhairtás során lábzsákot (lábtyűt) használunk, így cipőnkkel nem koszoljuk össze a lakását. Bolhairtó szolgáltatásunk nem hirdetjük járműveinken, feliratok és feltűnés nélkül érkezünk. A bolhairtás diszkrét és tiszta módon történik.

Bolhairtás Pest megyében kiszállási díj nélkül, 24-48 órán belül!

Olvasson a bolhairtók munkája során felmerülő kérdésekről.

Bolhairtás Budapesten
és Pest megyében

Bolhairtó felületkezelés költsége: 30.000Ft/alkalom

(10 liter munkaoldat kifújásáig) 

 

24 órán belül, minőségi garanciával, kiszállási díj nélkül.

Gyermek és állatbarát szerekkel, feliratok nélkül érkezünk.

AGROHYDRO rovarirtás és rágcsálóirtás. Budapest és Pest megyében kártevőirtás
Bolhairtás információ és megrendelés.
Hívjon gombnyomásra.