Kérjen tanácsot vagy árajánlatot e-mailben: info@agrohydro.hu

Szerzői jogok:

Az agrohydro.hu-n található minden tartalom, illetve azok elrendezése szerzői jogi oltalom alatt állnak. Azoknak – a személyes használatot meghaladó mértékű – bármilyen formában történő felhasználása kizárólag a szerzői jogok tulajdonosának, az MK Agro-Hydro Bt. kifejezetten erre vonatkozó írásos engedélyével lehetséges. Azzal, hogy a felhasználó belép a https://agrohydro.hu oldalra, elfogadja az alábbi feltételeket, abban az esetben is, ha nem regisztrált felhasználó.

Az agrohydro.hu honlapon található teljes szöveges tartalom az MK Agro-Hydro Bt. szellemi tulajdona. Az MK Agro-Hydro Bt., mint a szerzői jog tulajdonosa fenntartja a teljes tartalomra vonatkozóan annak terjesztésével és másolásával kapcsolatos minden jogot.

A tartalomátvétel jogszerű lehetősége:

Idézés hivatkozással
Az agrohydro.hu oldalon található szövegek sajtómegjelenés vagy ajánlás céljából szabadon idézhetőek 250-500 karakter hosszan. A szövegek további része az online működő, azaz átkattintható hiperhivatkozással tekinthető meg az agrohydro.hu weboldalon. A hivatkozás lehet szöveges vagy akár grafikus link is.

Figyelem!
Az MK Agro-Hydro Bt. előzetes írásos hozzájárulása nélkül tilos a lap egészének vagy részeinek (szöveg, grafika, fotó, struktúra, adatszerkezet stb.) feldolgozása és értékesítése.

Újlengyel, 2010. május 15.