Kérjen tanácsot vagy árajánlatot e-mailben: info@agrohydro.hu

Hangyairtás udvaron, kültéren, fűben.

Frissítés 2016-ban: Ideiglenesen sajnos nem áll módunkban kültéri hangyairtó munkákat vállalni, megfelelő hatékonyságú irtószer hiányában. A MAXFORCE LN sajnos nem váltotta be a reményeinket. Jelen pillanatban is keressük a hatékony és tartós kültéri hangyairtó módszert. Az alábbiakban olvasható tartalmat ezen információk figyelembe vételével kérjük értékelni.

“Hangyairtás kertben, fűben. Budapesten és Pest megyében”

Kültéri hangyairtás akár 24 órán belül.
Hangyairtás udvaron. Zöldterület hangya elleni védelme.
Kiskertek védelme a hangyák ellen! Kiszállási díj nincs!
Információ és Megrendelés: 06-70/363-8179 és 06-20/363-8286


Hangyairtás kültéren:

A kültéren, udvaron, fűben végzett hangyairtás eddig rendkívül költséges, fáradtságos, és igen csekély eredménnyel kecsegtető művelet volt. A permetszórással vagy porozással történő hangyairtó kezelések nem tekinthetőek tartósnak kültéren.

A BAYER cég újdonsága, a Maxforce LN hangyairtó granulátum azonban komoly segítséget nyújt a kültéri hangyairtásban. A professzionális készítmény célzott hangyaboly irtást tesz lehetővé kültéren, fűben vagy kiskertekben.

Fontos! Lakossági igények kielégítése nem engedélyezett!
“A terméket kizárólag szakképzett személyek, egészségügyi gázmester képesítéssel rendelkezők vásárolhatják és használhatják fel, kizárólag hangyák elleni védekezésben.”

Hangyairtás kültéren Maxforce LN hangyairtó granulátum

Maxforce LN hangyairtó csalétek felhasználása:

A hangyairtó csalétek a ház körül (fűben, kertben stb) előforduló hangyák (például kis fekete hangya), fészkeinek irtására alkalmas. Lehetőség szerint kutassuk fel a hangyabolyokat, annak bejáratait. A bejáratok közelébe szórjunk 2-4g hangyairtó csalétket. Egy nagyobb hangyaboly teljes kiirtásához 4-8g csalétek szükséges lehet.

Amennyiben a kezelést követő 24 órán belül eső esik, illetve ha a hangyák a csalétket maradéktalunul a bolyba hordták, a hangyairtó granulátum kiszórását meg kell ismételni.

Cégünk egyedülálló módon, fix munkavégzési díjjal vállal kültéri hangyairtó kezelést.

Budapesten és Pest megyében: a munkavégzés díja fix 10.000Ft!

Ezen felül, a kihelyezett hangyairtó csalétek költségét számítjuk fel.

A granulátum ára jelenleg: 20Ft/g.

A kültérre kijuttatott mennyiséget a helyszínen digitális mérleggel mérjük le, ennek alapján számítjuk a munka összköltségét.

Vegyünk egy példát:

Egy átlagos méretű és fertőzöttségű, 200 m2-es fűben például 500g hangyairtó granulátum felhasználásával számolva, 20.000Ft a munka összköltsége.
/10.000Ft-os munkadíj, és 500g X 20Ft=10.000Ft anyagköltség/

Természetesen ezek bruttó árak, külön kiszállási díj és egyéb rejtett költségek nélkül.

Egyszeri hangyairtó kezelésre vonatkoznak, a fertőzöttség mértékétől függően ismétlő irtásra szükség lehet.

Fontos megjegyezni, hogy beltéren végzett hangyairtás megrendelése esetén, (melynek ára jellemzően 15.000Ft), az azzal egyidőben elvégzett kültéri hangyairtás munkadíjától eltekintünk, csak a felhasznált granulátum ára merül fel.

“Mennyivel jobb ez a módszer, mint a bolti hangyairtó csalétkek kihelyezése?”

Sokkal. A házi hangyairtó csalétek dobozokban általában 2-4g csalétek van.

Ezek ára 500-800Ft között mozog. Nagyvonalúan tekintsünk el attól a ténytől, hogy a boltban kapható szabadforgalmú szerek vonzó formulái, illetve az alkalmazott hatóanyagok nem érik el a professzionális irtószerek (imidakloprid hatóanyag – rendkívül gyors ölőhatás!) minőségét. Ha csak és kizárólag a kihelyezett csalétek mennyiségeket vesszük figyelembe, megállapíthatjuk: Egy kerti hangyairtás során kiszórt 500g hangyairtó MAXFORCE LN granulátum hangyairtó hatását akkor tudnánk megközelíteni, ha kb 200db bolti hangyairtó csalétekállomást telepítenénk a fűbe! Ennek ára többszöröse lenne a szakember által elvégzett kültéri hangyairtó kezelésnek.

Miért a mi cégünket hívja ki kültéri hangyairtás munkára?

  1. Mert hangyairtó munkánk minőségét garantáljuk. Ez nem jelenti azt, hogy garantálni tudnánk a kültér 100%-os hangyamentességét, azt ígérni ugyanis lehetetlen. Cél az, hogy a hangyák számát és aktivitását olyan alacsony értékre vigyük le, amely már nem okoz problémát az ember kültéri tartózkodása során.
  2. Nincs kiszállási díj, a jelzett áraink mellett nincs rejtett költség!
  3. Rugalmas cég vagyunk, hétvégén és munkaidő után is kiszállunk.
  4. A hangyairtás technológiája nem igényel előkészületet, mindössze a hangyairtó granulátummal kezelt terület öntözésének szüneteltetését kérjük, 2 napig.
  5. Kényes helyeken is biztonságos a hangyairtás (gyermek, háziállat mellett is).
  6. Diszkrét, felirat nélküli autóval érkezünk. Tudjuk hogy kellemetlen, amikor csótánnyal, poloskával, bogarakkal matricázott jármű parkol a háza előtt.
    Miattunk nem kell magyarázkodnia kíváncsi és pletykás szomszédainak.
  7. A BAYER cég professzionális, kifejezetten kültéri hangyairtásra formulázott hangyairtó granulátumát használjuk fel, pontos adagolásban.