[vc_row][vc_column][vc_video link=”https://youtu.be/PLjGW80tmPU”][vc_column_text]

Egy külföldi tulajdonú, budapesti pékséget ellenőriztek a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (NÉBIH) szakemberei.
Az akció során számos szabálytalanságot tártak fel a hatóság ellenőrei és több mint 150 kilogramm terméket vontak ki a forgalomból.

A NÉBIH Kiemelt Ügyek Igazgatósága egy külföldi tulajdonú, budapesti pékséget ellenőrzött a hét elején. A koszos, takarítatlan üzemben a padozat zsíros, a falak szennyezettek, a padlólapok töredezettek voltak, a kézmosónál nem volt meleg víz és a kézfertőtlenítőszer is hiányzott. Az illemhely és az előkészítő részleg egy légtérben helyezkedett el. Az előírt dokumentációkat egyáltalán nem vezették. Az üzemben rágcsáló ürüléket találtak a hatósági ellenőrök, az előírt rágcsálóirtást a cég nem végeztette el.

A vizsgálat során az üzem működését azonnali hatállyal felfüggesztették a NÉBIH ellenőrei. Az eljárás folyamatban van, az ügyben mintegy 1 millió forint bírság várható.

Előzze meg a hatósági bírságot, HACCP szabványos rovar és rágcsálóirtó szolgáltatásunk kedvező áron elérhető![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]