Hívjon egy gombnyomással: 06 20 363 8286 | Kérjen tanácsot vagy árajánlatot e-mailben: info@agrohydro.hu

Nemzeti dohányboltok részére!

Ajánlatunk Nemzeti Dohányboltok részére

Kedvezményes kártevőirtás, jogszabályi előírások szerint!

A fiatalkorúak dohányzásának visszaszorításáról és a dohánytermékek kiskereskedelméről szóló 2012. évi CXXXIV. törvény (a továbbiakban: Dohánytörvény) értelmében, a dohánytermékek mellett szeszes ital, energiaital, kávé, továbbá ásványvíz és üdítőital is árusítható.

Ennek okán, a Nemzeti dohányboltokra is vonatkozik a 18/1998. (VI. 3.) NM rendelet, mely kimondja: az élelmiszerek és italok előállítására, tárolására, szállítására és forgalmazására szolgáló helyeken évente legalább két alkalommal a rovarok és rágcsálók ellen védekezni kell. A rovar és rágcsálóirtó tevékenység kötelező jellegű, melyet kizárólag szakképzett személy végezhet, és évente legalább kétszer preventív jelleggel el kell végeztetni akkor is, ha egyébként a dohányboltban nem jelentkezett rovar vagy rágcsáló.

Természetesen tisztában vagyunk a ténnyel, hogy egy dohányboltban a megrendelő számára felesleges nyűg a kártevőirtás, és valószínűleg (remélhetően) ritka vendégek lesznek a rovarok és rágcsálók a boltban.

Ezért kidolgoztuk (kifejezetten dohányboltokra szabva) egy jogszabály által elfogadott alap kártevőirtó programot, mely minimális költséggel jár,
és gyakorlatilag kellemetlenség nélkül működik. Diszkrét egérdobozok telepítése, és irtószermentes rovarcsapdák kihelyezése történik, melyet a jogszabályi előírások szerint dokumentálunk – az ellenőrző hatóságok elvárásai szerint.

Mennyibe kerül ez?

Cégünk kifejezetten dohányboltok részére, kedvező áron, apróbetű nélkül,
fix tarifában biztosítja a jogszabály által előírt kártevőirtást:

Kizárólag dohányboltok részére: 10.000 Ft +Áfa/alkalom

A jelzett ár végösszeg, tartalmazza az anyag és irtószerek költségét is, a dokumentáció elkészítését és a kiszállást. A kedvezményes díj csak azon budapesti és pest megyei dohányboltokra vonatkozik, melyek részére cégünk postai úton tájékoztatót küldött.
Telefonos megrendelésekor kérjük hivatkozzon postai levelünkre!

Megrendelését leadhatja telefonon, a 06 70 363 8179-es számon.
Illetve e-mailben, az info@agrohydro.hu címen.